Hogewoerd 7, 3454VL in De Meern +31(0)633821724 info@qoq-light.com
Maandag - Vrijdag 08:00 - 18:00 Partners login
Zeer deskundig advies, zeer ruim assortiment met vernieuwende lampen, zeer goede kwaliteit van het geleverde product en snelle levering. Absoluut aan te raden!
Kasper Visser

QoQ-Light heeft er voor gezorgd dat wij de juiste, sfeervolle verlichting in ons Restaurant Karel5 en in onze Maria van Hongarije zaal hebben kunnen installeren, zonder hierbij het middeleeuwse karakter uit het oog te verliezen. Erg tevreden.
Rene Gerritsen, Hoofd Technische Dienst - Grand Hotel Karel V UtrechtGrand Hotel Karel V Utrecht

Gezocht naar een oplossing voor ons probleem en gevonden! Nabestellingen vlot en juist geleverd. Bedankt voor de goede service en het meedenken.
Andre Van Doorn, Restaurant Kasteel Heemstede Consument - Kasteel Heemstede

Lampen van Toen levert replicas van gouden eeuw gevellantaarns en is zeer tevreden over QoQ-Light, die een betrouwbare leverancier blijkt te zijn. Voor onze klanten is de authentieke uitstraling belangrijk, lange levensduur en zuinig qua energie zijn welkome neven voordelen. QoQ-Light denkt goed mee met de klant en is zelfs genegen nieuwe modellen toe te voegen.
Gijs De Jong

Ons monumentale kerkgebouw in Wijngaarden is van passende verlichting voorzien in de bestaande kroonluchters. We zijn erg tevreden met het resultaat, de lampjes zijn speciaal op wens gemaakt!
Wim De Haan

Eindelijk echt mooie LED een goede compacte vorm en perfecte licht kleur. We hebben er 10 jaar op gewacht… toen wandelde QoQ-Light Parrish Visser ons bedrijf binnen en wij waren verkocht. Een top product!

QoQ-Light heeft al mijn ontwerpen voor monumentale lampen voorzien van niet alleen passende, maar ook prachtige filament en Led lampen. Ook de bezoekers van mijn Studio | Showroom | Salon zijn altijd aangenaam verrast door de schoonheid van de lampen en het licht. De samenwerking heb ik ook als bijzonder prettig ervaren en er wordt altijd creatief meegedacht op technisch en esthetisch niveau. Na lang zoeken heb ik mijn ideale lichtpartner gevonden!

Een zeer fijn bedrijf om mee samen te werken. Er wordt bij elke uitdaging goed meegedacht en zo komen we altijd op de meest creatieve maar toch kwalitatieve oplossingen. Tevens wordt elke bestelling met zorg verwerkt en is altijd snel op locatie. Kortom helemaal top!