Bergveste 2e 3992DE Houten +31(0)648403009 info@qoq-light.com
Maandag - Vrijdag 08:00 - 18:00 Partners login

QoQ is gespecialiseerd in Kasteel-en en Monumentale panden. Onze kracht zit vooral in het zien van de mogelijkheden om historische waardevolle objecten in haar karakteristieke punten te versterken met behulp van duurzame, energiezuinige LEDverlichting. Al vanaf 2013 is QoQ-light actief op de markt om kroonluchters te voorzien van zeer mooie filament kaarslampjes. Hier zijn lichtkleuren en modellen afhankelijk van de soort kroonluchter te denken valt aan 2200K of 2700k, wel of niet gematteerd, led kaars met of zonder tip. De reflectie van de wanden en belichting van de ruimte zijn van invloed op de Cri-waarden. Tegenwoordig hebben we buiten de bestaande modellen kaarslampjes om, waar het ontwerp dateert uit 1930, ook diverse andere filament kaarslampmodellen. Deze modellen passen wij toe in Het Europese Kroonluchter Erfgoed. Deze kaarslampjes zijn alleen via de QoQ-light Partners en Dealers te verkrijgen.

Duurzaam en Dimbaar

Verantwoord licht in Kroonluchters. Voorbeeld 12 x 2 Watt Lampjes Duurzaam en dimbaar maar vooral mooie warme ledverlichting met hoge CRI groter dan >90

Ledverlichting met hoge CRI (=kleurechtheid), weergeeft de versheid van de producten optimaal. Ook met koofverlichting.

voor retail Ledbuizen in diverse lichtkleuren.

Deze kroonluchters hangen bij Karel V in Utrecht. QoQ-light heeft vooraf onderzoek verricht naar de huidige installatieopbouw. Vervolgens hebben we een proefopstelling met de juiste dimunit gemaakt waarin 58 kaarsen, 3 weken continu in test hebben gestaan. Zie hier het resultaat. Volwaardig en sfeervolle verlichting welke volledig dimbaar is.