Hogewoerd 7, 3454VL in De Meern +31(0)633821724 info@qoq-light.com
Maandag - Vrijdag 08:00 - 18:00 Partners login

Het lichtaspect in de horeca is van grote invloed op de smaak- en sfeerbeleving dwz. warme lichtkleuren in combinatie met de juiste kleurcontrasten. QoQ-Light is gespecialiseerd in dimbare refit verlichting voor de Horeca. Door het hoge aantal branduren in de horeca licht de gemiddelde terugverdientijd van een project op 0,8 jaar. De tuneable led is een multifunctionele lichtbron welke verandert van lichtkleur (1800-2700K/ CRI 96) tijdens het dimmen. Aan te passen bij elke gewenste gelegenheid d.w.z. van intiem diner tot groot werkoverleg.

Een greep uit onze horecabedrijven: Lucy Lou en de firma Pickels Al onze Ledlampen zijn dimbaar en in diverse kleuren leverbaar. 30.000 branduren met 3 jaar garantie Bijzonder aan onze lampen is de hoge CRI waarde waardoor de kleuressentie van u gerechten goed bijdrage aan de culinaire presentatie.

Deze kroonluchters hangen bij Karel V in Utrecht. QoQ-Light heeft vooraf onderzoek verricht naar de huidige installatieopbouw. Vervolgens hebben we een proefopstelling met de juiste dimunit gemaakt waarin 58 kaarsen, 3 weken continu in test hebben gestaan. Zie hier het resultaat. Volwaardig en sfeervolle verlichting welke volledig dimbaar is.

Hotel Van de Valk

Gare du Sud in Utrecht