Hogewoerd 7, 3454VL in De Meern +31(0)633821724 info@qoq-light.com
Maandag - Vrijdag 08:00 - 18:00 Partners login
Buitenverlichting
QoQ-Light is gespecialiseerd in Kasteel-en en Monumentale panden. Onze kracht zit vooral in het zien van de mogelijkheden om historische waardevolle objecten in haar karakteristieke punten te versterken met behulp van duur..
KROONLUCHTERS
QoQ-Light is gespecialiseerd in Kasteel-en en Monumentale panden. Onze kracht zit vooral in het zien van de mogelijkheden om historische waardevolle objecten in haar karakteristieke punten te versterken met behulp van duurzam..
Horeca
Het lichtaspect in de horeca is van grote invloed op de smaak- en sfeerbeleving dwz. warme lichtkleuren in combinatie met de juiste kleurcontrasten. QoQ-Light is gespecialiseerd in dimbare refit verlichting voor de Horeca. Door..
Winkels
Een juiste keuze voor LED-verlichting draagt naast een hogere verkoop bij aan realistische en meetbare kostenreducties. Namelijk: Energiebesparing tot 80% in vergelijking met traditionele lichtbronnen. Een extreem lange levensduur van h..
Industrie & kantoren
In de industrie en kantoorsituaties heeft men te maken met Arbo en lichtnormering. Voorafgaand aan het lichtplan wordt er een lichtberekening gemaakt, zodat de gerealiseerde situatie minimaal voldoet aan de huidige wetgeving.Veel..
Verbruik en Besparing.
Bedrijf Horeca Woning Bedrijf Calculatie: We hebben 200 x TL van 58watt met conventioneel voorschakelunits vervangen door 200 x 25 watt led buis T8, welke in bestaande armaturen geplaatst worden. De T8 buis wordt direct op de 220 Volt aangesl..
Particulieren woonhuizen
Verlichting is de grootste verbruiker binnen elk woonklimaat. Hier is voor een particulier nog veel winst te behalen. Tegenwoordig hebben we ook tuneable (1800k-2700k) CRI 96 ledlampen, welke vergelijkbaar reageren als de bekende halo..
Straatverlichting cq lantarens
Straatverlichting, speciaal de klassieke straatverlichting (gas en kaars tijdperk), heeft enorm aan sfeer moeten inleveren.Met de Filament ledlampen weten onze QoQ-Light Partners de sfeer in de verlichting, binnen de daarvoor geg..
Video's
Fabriek opnamens uit Hangzhou..